Random header image... Refresh for more!

Какво е кешбек

Ако зададете този въпрос на някой американец или пък западноевропеец, едва ли ще чакате дълго преди да ви отговори. Факт е обаче, че тази удобна услуга не е много разпространена и позната в България.

Кешбек идва от английската дума cashback и буквално означава “пари обратно” или “пари назад”. С този термин се отбелязва награда, че купувача си е купил стока и или услуга през програма за допълнителни отстъпки.

Организаторът на програмата се явява трето лице при сделката между купувач и продавач. Той има договорка с продавача да вземе комисионна за това, че му е изпратил клиент.

Организаторът на програмата за кешбек, за да бъде пък полезен за купувача му дава част от тази комисионна като за награда, че е използвал програмата му за допълнителни отстъпки.

Кешбекът може да бъде твърда сума, а също и процент от стойността на сделката.

Искаш ли да възстановиш част от парите си, когато пазаруваш онлайн? Ела в Keshko

Какво е Keshko?
Членовете на Keshko имат възможност да ползват програма за кешбек, когато пазаруват онлайн. Постоянно се добавят нови онлайн магазини и ако вашия любим го няма днес, утре може и да е в списъка с допълнителни отстъпки.
Важно е да се отбележи, че е БЕЗПЛАТНО, т.е. няма такси за регистриране и няма закупуване на карти.

Механизмът е следния: участват три страни в процеса по възстановяване на пари, когато пазарувате онлайн:
1. Вие, като купувач;
2. Онлайн търговец (електронен магазин);
3. Keshko.
Онлайн търговецът плаща на Keshko предварително определена комисионна за всяка потвърдена и изпратена онлайн поръчка на купувача. След като се получи комисионната от онлайн магазина от Keshko.com дават цялата или част от комисионната и това е възстановената сума пари за Вас.

Keshko има и фен страница във Facebook, от която също може да се информираш за нови магазини с допълнителни отстъпки за членовете.

Искаш ли да възстановиш част от парите си, когато пазаруваш онлайн? Ела в Keshko