Random header image... Refresh for more!

Какво да правим с парите си

Всеки от нас спестява пари за нещо, което иска да притежава или пък да има пари за черни дни, или пък да изгради богатство. Важно е да има цел.

Първо да разкажа за един сравнително нов начин за пестене на средства. Това е кешбекът. А знаеш ли какво е това? Ако зададете този въпрос на някой американец или пък западноевропеец, едва ли ще чакате дълго преди да ви отговори. Факт е обаче, че тази удобна услуга не е много разпространена и позната в България.

Кешбек идва от английската дума cashback и буквално означава “пари обратно” или “пари назад”. С този термин се отбелязва награда, че купувача си е купил стока и или услуга през програма за допълнителни отстъпки.

В България вече има сайт, който предлага допълнителни отстъпки, когато се пазарува онлайн. И то използването на услугата е напълно БЕЗПЛАТНО, т.е. няма такси за регистриране и няма закупуване на карти. Това е Keshko.

Представям ви пет идеи за това какво да правите със спестените си пари:

Първа -закупуване на стоки и услуги. Подчертавам нужни материални блага;
Втора - инвестиране на спестените средства в ценни книжа или пък влагането им в дялове от договорни фондове;
Трета – най-разпространено е да бъдат депозирани в банка;
Четвърта- закупуване на имот с цел доходност, дали от наем или пък от препродажба няма голямо значение важно е да донесе допълнителен доходност;
Пета – започване на собствено бизнес начинание.

Искаш ли да възстановиш част от парите си, когато пазаруваш онлайн? Ела в Keshko

0 коментари

Какво е твоето мнение?

Ще го споделиш ли?

Напишете коментар